Praktiske oplysninger

Vuggestuen

KYLLINGEN

Glade børn bliver glade voksne

Praktiske oplysninger

Aflevering og afhentning

Vi vil gerne at alle børn er mødt kl. 9:00; så har vi mulighed for at starte dagens aktiviteter i fællesskab. Når I afleverer jeres barn om morgen, vil vi meget gerne at I skriver på tavlen, hvornår jeres barn bliver hentet. Hvis andre, end hvad der er aftalt, henter barnet, skal vi orienteres i forvejen.

Holder barnet fri så giv venligst besked på tlf. 98 23 01 56 senest kl. 8.30. Der vil op til ferier blive hængt en seddel op, som I skal skrive på, hvis jeres barn kommer eller holder fri.

Skriv navn i alt jeres barns tøj, sko, huer, trøjer, jakker, sutter, madkasser o.s.v.


Skiftetøj

Det er vigtigt, at børnene har skiftetøj: Strømper, bukser, undertøj, trøjer, hjemmesko, fodtøj, regntøj, flyverdragt, hue, vanter m.m.


Sygdom – ulykke

Syge børn må ikke modtages i Vuggestuen KYLLINGEN jvf. Daginstitutionscirkulæret. Syge børn er smittebærende børn og børn der ikke kan deltage i vores aktiviteter. Se evt. mere i virksomhedsplanen under 'Sygdom'.

Vi ringer efter forældre, hvis barnet bliver syg i løbet af dagen.

Ved ulykkestilfælde skaffer vi den fornødne hjælp som f.eks. læge / ambulance og kontakter forældrene hurtigst muligt. Som sikkerhed har hele personalegruppen deltaget i førstehjælp for småbørn.


Fødselsdage

Børnenes fødselsdage fejres i Vuggestuen KYLLINGEN såfremt I ønsker det.

I forældre bestemmer selv, om I vil medbringe noget til at fejre dagen med og hvad det evt. skal være. Nogle medbringer formiddagsmad andre middagsmad - uanset hvad, så fejres dagen med sang og en lille gave.


Tavshedspligt

Vi har tavshedspligt med hensyn til oplysninger om børns og forældres private forhold.


Vuggestuen KYLLINGEN

Nørregade 29

9460 Brovst

CVR: 37239941

Tlf.: 98 23 01 56

E-mail: kontakt@vuggestuenkyllingen.dk